Konsulenter med stor erfaring indenfor strategiimplementering og optimering søges til management konsulenthus i vækst

Vi leder efter dig, der har erfaring med forretningsudvikling og rollen som managementkonsulent, og som på højt fagligt niveau har lyst til at arbejde med strategi, forretningstransformation og procesoptimering i A-2.

Vi har stort fokus på relationer og samarbejde med vores kunder, og er derfor også stolte af, for 3. år i træk at være kåret som det førende managementkonsulenthus blandt 17 huse, indenfor kategorien “Kundetilfredshed” i MyImage rapporten. Vi engagerer os helhjertet i vores kunders udfordringer og møder dem som dedikerede eksperter og rådgivere, der med faglig integritet og glimt i øjet udfordrer dem såvel som os selv.

Fællesskab og Udvikling

I A-2 er ansvaret stort, men du står ikke alene. Ledelsesstilen er uformel, og du indgår løbende i et tæt samarbejde med, og får sparring af, både partnere og kompetente og ambitiøse kolleger ligesom dig selv.

Hos os, får du muligheden for at udvikle din karriere yderligere som konsulent i en ambitiøs virksomhed, hvor du

 • Bliver en del af et hold, der styrker A-2’s position på markedet for strategi og forretningsudvikling

 • Løser spændende og udfordrende opgaver, som er med til at gøre en forskel for vores kunder

 • Indgår i forløb, hvor du får sparring og feedback fra fagligt kompetente kolleger

 • Oplever, at der er god plads til både karriere og hjemmebane

 • Har gode løn- og ansættelsesvilkår

Hvem leder vi efter? 

Du sidder måske i en privat virksomhed eller offentlig organisation, og har erfaring fra et tidligere job i konsulentbranchen, eller har ageret som intern konsulent med reference til ledelsen. Du kan også være hos et andet management konsulenthus og have lyst til nye udfordringer eller en anden tilgang til consulting.

Hos os ville du passe godt ind hvis du

 • Trives i kundedialogen - den opsøgende kundedialog såvel som dialogen med eksisterende kunder - og har øje for kundens behov og dermed også evner til at omsætte kundens behov til nye opgaver
 • Kan formidle komplicerede problemstillinger præcist i tale, tekst og præsentationer, på dansk såvel som på engelsk
 • Har evner til at facilitere fokuseret og i øjenhøjde så komplekse processer bliver til smidige samarbejder, hvor forventningerne løbende afstemmes
 • Kan arbejde selvstændigt med personlig gennemslagskraft og integritet at begå dig i, samt håndtere et komplekst interessentlandskab
 • Kan optræde ydmygt, men har kant og ved hvornår den kan bruges
 • Har faglig indsigt i flere sektorer/brancher og gerne i forsyningssektoren eller sundhedssektoren
 • Bidrager til den gode stemning, så vi fastholder det kollegiale sammenhold i A-2

Om os

A-2 er en uafhængig managementkonsulentvirksomhed præget af faglighed, troværdighed, og sund fornuft. Vores værdier er Integritet, Samarbejde og Ydmyghed.

Vi er efterspurgte som rådgivere både i det offentlige og private inden for et bredt udsnit af virksomheder og organisationer, men med et særligt fokus på forsynings- og energivirksomheder samt sundhedssektoren.

A-2 er en del af First Chair Group, der er en stærk familie af specialiserede bureauer med i alt +200 konsulenter. First Chair Group er et voksende og ambitiøst netværk, hvor hvert enkelt medlem gør de andre bedre gennem målrettet samarbejde og fælles kunder. Se mere på https://firstchairgroup.dk/

Arbejdssted

Jægersborg Allé 4, 2920 Charlottenlund eller Christiansgade 30, 8000 Aarhus C – efter hvad du ønsker.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt Partner Lars Westerholt Jørgensen på tlf. 53535791 eller via mail lwj@a-2.dk.

Vi indbyder løbende egnede kandidater til samtale, og ser frem til at modtage din ansøgning med CV på HR@a-2.dk.

 

Vil du kontaktes?

Udfyld formularen og bliv kontaktet af en af vores kollegaer.