Digitalisering

Vi integrerer strategi, mennesker og teknologi. Vores tekniske viden og erfaring vil styrke dig i at drive omkostningseffektive forandringer.

Vi kan hjælpe dig med at være på forkant med jeres IT-strategier, digitale modning og i rejsen mod at blive mere datadrevne. Vi analyserer den nuværende situation, rådgiver om de bedste løsninger og hjælper med at implementere dem i praksis.

Vores konsulenter tilfører mere end 20 års personlig og praktisk IT-management erfaring fra både offentlige og private virksomheder, fra mindre virksomheder til store internationale koncerner og styrelser. Vi har mange forskellige kompetencer, fra IT-ingeniører og dataloger til forretningskonsulenter, hvilket gør os til et team med både teknisk og forretningsmæssig dybde og bredde.

Med A-2 som en del af projektet oplevede vi en partner, der viste højt engagement, motivation og arbejdsindsats for at kunne levere projektet inden for den aftalte tidsramme. A-2 tilpassede sig og viste forståelse af vores organisationsstruktur.
Morten K. Schwartzmann, Nordic Productivity Manager, Elgiganten

Vi kan hjælpe dig med at tage langsigtede beslutninger, der involverer hele værdikæden, fra arkitekturvalg og sourcingstrategier til implementering af it-løsninger.

Typiske ydelser

Vi leverer uafhængige, specialiserede konsulentydelse til den danske stat og kommuner i Danmark, og til den private sektor inden for digitalisering.

Forretningsimplementering og IT-leverancestyring

Vi hjælper dig som kunde med forretningsimplementering og leverancestyring, herunder leverandørstyring. Vores lange erfaring hjælper dig med at sikre den mest effektive levering af dine IT-projekter.

Strategi og arkitekturrammer

Vi tilbyder omfattende IT-strategiudvikling og arkitekturdesign. Som kunde får du løsninger integreret med din forretningsstrategi, som sikrer din succes.

Systemporteføljeanalyse

Vurderingen af din systemportefølje hjælper dig med at få overblik over din porteføljes understøttelse af forretningen, teknisk gæld og IT-omkostninger. Det gør dig i stand til at planlægge fremtidige IT-investeringer og fastlægge målarkitektur for en bedre værdiskabelse for forretning.

Analyse og valg af IT-løsninger

Vi støtter dig i at navigere komplekse forretnings- og IT-valg, så du kan træffe informerede beslutninger, der passer til dine behov. Få klarhed og forbered din organisation på de kommende faser.

IT-optimering, governance og data management

Vi hjælper dig med at strukturere og styre dine data effektivt, så du kan sikre overholdelse af regler og forbedre beslutningsgrundlaget. Forbedr din datakvalitet og styrk din virksomheds effektivitet.

Se vores cases og find ud af, hvordan vi kan gøre det samme for dig.

Succesfulde kundehistorier

Oplev, hvordan vi har hjulpet andre virksomheder med at opnå succes gennem vores rådgivning og løsninger inden for digitalisering.

 

Få indblik i vores cases

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os og få en snak om mulighederne

Ansvarlig:

Peter Müller
Mobil: +45 61280685
E-mail: pmu@a-2.dk