Om os

Vi skaber varig værdi gennem analyser, løsninger og forandringer der hjælper organisationer med at træffe gode beslutninger og drive udviklingsprojekter - i spændingsfeltet mellem kunder, leverandører, medarbejdere og ejere.

A-2 som din betroede partner

Vi er et stærkt hold af meget erfarne specialister og ledelseskonsulenter som brænder for at gøre en værdiskabende forskel. 

Vi løser udfordringerne sammen med og i øjenhøjde med dig og foreslår altid den bedste løsning for dig. 

Vi påtager os kun opgaver vi er kvalificerede til at løse, altså hvor vi besidder fundamental metodisk forståelse for problematikken og har en robust erfaring fra tilsvarende opgaver. 

Vi har et holistisk perspektiv på forandringer og har således fokus på hele forløbet og alle involverede aktører. 

Vi udviser altid høj integritet, respekt for din situation og de valg du træffer. 

Vores kultur og værdier

Vi lever efter værdierne: Integritet, Samarbejde, Ydmyghed og har faglighed som vores basis og ”permission to play”

Integritet

Der er kongruens mellem det vi siger, det vi gør og dem vi er.

Samarbejde

De bedste resultater skabes gennem tillidsfuldt samarbejde. Centralt heri står opbygning og vedligehold af gode relationer.

Ydmyghed 

Vi møder dig med en anerkendelse af, at du bedst kender jeres fagområde og organisation, og vi gør os umage med at berige den med vores faglighed og erfaring.

Vores historie går tilbage til 2001, og er i dag….

A-2 er grundlagt i 2001 og blev i 2018 en del af First Chair Group, og i 2022 fusionerede A-2 med Quorum Consulting.  

A-2 servicerer hovedsageligt danske offentlige og private virksomheder samt enkelte udenlandske kunde. 

I dag har A-2 40+ ansatte konsulenter fordelt på kontorer i København og Aarhus. 

Hjælp, du kan mærke - Strategier, der virker

Vi drives af at hjælpe mennesker og organisationer med at lykkes. 

At arbejde tæt sammen om at sætte retning, løse problemstillinger, udnytte muligheder og gøre din organisation til et endnu bedre sted med endnu bedre resultater er det, der giver os lys i øjnene og motivation i hverdagen.

Vores erfaring er, at resultaterne skabes gennem effektivt samspil - internt i organisationen og med jeres eksterne partnere.

Vi engagerer os helhjertet i jeres udfordringer, og som dedikerede eksperter og rådgivere møder og udfordrer vi jer med faglig integritet og et glimt i øjet.

Der er konsistens mellem det, vi lover, og det, vi leverer. Målet er altid at skabe konkret og varig værdi hos dig og din organisationen - det er det, der driver os.

A-2 er SKI-leverandør til det offentlige

Vi er leverandør på SKI-rammeaftaler og kan levere ydelser inden for managementsupport og it-rådgivning samt standardsoftware på konkurrencedygtige vilkår til det offentlige. Som leverandør lever vi op til en række kriterier inden for kvalitet, miljø og samfundsansvar.

SKI 17.11 – Managementsupport 

Vi, som en del af konsortium ’Konsulenterne’, kan levere ydelser under Delaftale 01 – Strategi- og organisationsudvikling og Delaftale 02 – Forretningsprocesser og effektivisering. Vi kan også levere ydelser under Delaftale 06 – Grønne ydelser, som underleverandør. Indkøb på aftalen sker ved direkte tildeling.

SKI 02.17 – IT-Konsulenter 

Vi har en samarbejdsaftale på SKI 02.17 - It-konsulenter, som kan bruges til at købe udførende konsulenter til it-opgaver inden for drift, infrastruktur, systemer og rådgivning. Indkøb sker via direkte tildeling.

SKI- 02.06 - Standardsoftware

Vi kan levere rådgivning og relaterede ydelser i forbindelse med indkøb og implementering af standardsoftware, support- og vedligeholdelsesaftaler. SKI-02.06 er et dynamisk indkøbssystem, som kan bruges til at forny licenser, indgå vedligeholdsaftaler og købe ny software, både on-premise og cloudbaseret.

SKI 02.14 - IT-Konsulenter

Vi kan levere konsulenttimer inden for 14 ydelsesområder under SKI 02.14. Aftalen kan bruges af alle offentlige kunder til at indkøbe it-konsulentydelser tilpasset konkrete og specialiserede behov.

Vi er Eliteleverandør siden 2021

Vi er stolte af samarbejdet med vores kunder.

I 2021, 2022 og 2023 er vi kåret til det management konsulenthus, som har den bedste kundetilfredshed.

Vil du kontaktes?   

Udfyld denne formular og bliv kontaktet af en af vores kollegaer.