Odense Kommune

I Odense Kommune er implementering af nye velfærdsteknologier ikke business as usual. Tværtimod arbejder vi målrettet på, at teknologierne skal udgøre et bærende element i vores indsats for og sammen med borgerne.
 
Et af vores seneste tiltag på området har været implementering af en ny it-løsning til planlægning, opfølgning og kvalitetssikring på plejeområdet. A-2 hjalp os i den forbindelse med på rekordtid at gennemføre hele udbudsprocessen fra kravspecifikation til kontraktunderskrivelse, og det har vi ikke fortrudt. Der var tale om et helt nyt velfærdsteknologisk område for Odense Kommune, hvor vi især inden for brugervenlighed havde behov for at "flytte markedet", og A-2 udfordrede os kompetent, med respekt for vores betingelser og udfordringer og sikrede en operationalisering af alle vores krav.
 
Når man samarbejder med A-2 bliver opgaverne løst dybt professionelt, til tiden og inden for det aftalte budget, og vi vil helt sikkert bruge A-2 næste gang, vi står overfor at skulle gennemføre et kompliceret udbud.
 
Chefkonsulent Henriette Jakobsen, Ældre- & Handicapforvaltningen og specialkonsulent Helle Holst Hansen, Borgmesterforvaltningen