A-2 er hastigst voksende konsulentfirma i Danmark

A-2's indsater i 2016 har båret frugt og var det hastigst voksende konsulentfirma i en analyse udarbejdet af Økonomisk Ugebrev.

Læs mere

Ny medarbejder hos A-2 - vi byder Mads Ballegaard velkommen

Den 1. september er Mads Ballegaard tiltrådt som Seniorkonsulent i A-2. Vi byder ham velkommen og glæder os til samarbejdet.

Læs mere

Ny medarbejder hos A-2 - vi byder Lars Kierkegaard velkommen

Den 14. august er Lars Kierkegaard tiltrådt som Associeret Partner i A-2. Vi byder ham velkommen og glæder os til samarbejdet.

Læs mere
Se alle nyheder

 

Om A-2

A-2 er en nordisk konsulentvirksomhed etableret i 2001. Vi er 78 ansatte fordelt på vores kontorer i Oslo, København og Fredericia. A-2 er udvalgt SKI leverandør på aftalerne 17.11 Managementsupport og 02.15 IT-rådgivning.

Vi tager ansvar, skaber resultater og fornyelse for vores kunder - i et tæt samarbejde, hvor fælles viden og kompetencer kombineres. Vi ønsker at facilitere og coache strategiarbejdet, og katalysere og lede en effektiv og langsigtet implementering. Når vi spørger vores kunder, betegner de os ofte som "procesfanatikerne" - dem der kombinerer, og samler virksomhedsprocesser med forandringsprocesser og samarbejdsprocesser i et helt forløb.

Vi kan også alle de frække ord, men har lavet operationelle løsninger, der passer til danske og nordiske forhold.

Stræbsomhed, Engagement, Ansvarlighed og Synergi er vores værdier.

MR

MR_Bagde_hvid baggrund.jpg

SKI - leverandør.gif