Undervisere

 • Peter Vesterheden Peter Vesterheden
  Associeret Partner i A-2

  Sparring og undervisning

 • Jens Kittelmann Jens Kittelmann
  Partner i A-2

  Sparring og undervisning

Se alle undervisere

Kurser

 • Forhandling - Psykologi og metode

  "Getting to Yes" er en forhandlingsmetode, der i starten af forhandlingen sætter fokus på parternes interesser. Senere i forløbet afløses interesserne af parternes løsningsmuligheder og standpunkter.
  Læs mere
  Kursisternes vurdering
 • Certificeret forhandler - Teamcon®Forhandling

  Kurset for dem, der virkelig ønsker at styrke deres forhandlingskompetence på et højt og kvalificeret niveau. Uddannelsen afsluttes med eksamen både skriftligt, mundtligt og i performance. Her fokuserer vi på partnerskaber, praktiske forhandlinger, POWER forhandling, internationale og kulturbetingede forhandlinger, samt egne cases.
  Læs mere
  Kursisternes vurdering
 • Teamcon® POWER Forhandling

  På kurset bliver du klædt på til at forstå, imødegå og anvende POWER forhandling i prisforhandlinger eller andre standpunktslignende forhandlinger. Kurset er også baseret på nødvendigheden af at kunne håndtere POWER forhandling inden for en partnerskabsrelation.
  Læs mere
  Kursisternes vurdering
 • Teamcon® Internationale Forhandlinger

  Her trænes deltagernes færdigheder som Interkulturel forhandler – dvs. også i forhandlingssituationer, hvor der er anderledes kulturelle værdier og "spilleregler" repræsenteret. Et omdrejningspunkt på dette kursus, som på alle vore kurser er naturligvis relationsopbygning.
  Læs mere
  Kursisternes vurdering
 • Public Affairs

  Vær med til at styrke din virksomhed gennem selv at kunne påvirke den politiske dagsorden. Public Affairs beskriver en systematiseret indsats til varetagelse af virksomhedens/organisationens relationer til politiske beslutningstagere.
  Læs mere
  Kursisternes vurdering
 • Medietræning

  Lær at formulere det skarpe budskab og formidle med overskud - også i pressede situationer. Bliv øvet i at gøre det indviklede forståeligt, enkelt og klart. Din personlighed, din fremtoning og dit ordvalg skal bære dit budskab igennem til seerne. Det kræver træning og tryghed. Du lærer at håndtere svære og finurlige spørgsmål og at bevare overblikket over interviewet.
  Læs mere
  Kursisternes vurdering