Kontakt:

 • Cuno Bille Christensen Cuno Bille Christensen
  Partner

  Tlf dir 28 88 01 02

 • Kenneth Flex Kenneth Flex
  Partner

  Tlf dir 61 28 01 91

 • Bjarne Veiergang Bjarne Veiergang
  Chefkonsulent

  Tlf dir 22 68 56 71

 • Kell Kvist Kell Kvist
  Chefkonsulent

  Tlf dir 91 35 56 28

RPA – Robotics Process Automation

 

RPA automatiserer rutinemæssige og regelbaserede opgaver inden for vidensarbejde. En virtuel robot der udfører manuelle opgaver meget effektivt, og som arbejder igennem de eksisterende brugergrænseflader, som enhver anden fysisk medarbejder. Den bearbejder data i systemer og flytter dem til andre; og sikrer derved en billig og effektiv integration.

Vi sammensætter det stærkeste konsulentteam. Derfor samarbejder vi med Nordens største konsulenthus inden for Robotics-løsninger: Digital Workforce, der anvender den anerkendte RPA teknologi Blueprism. Se link til hjemmesiden her: https://digitalworkforce.dk/ 

Samlet er vi 110 RPA konsulenter, som hjælper kunderne med at implementere Robotics løsninger. 

Projektforløbet sikrer at Robotics-løsningen designes og konfigureres til jeres arbejdsgange, hvor vi har taget hensyn til involverede medarbejdere, systemer og sikkerhedsstandarder. I en efterfølgende evalueringsproces følger vi op på gevinster estimeret i business casen.

Hvis I ønsker at indgå i en uforpligtende dialog med os om, hvordan en RPA-løsning kan skabe værdi for jeres organisation, kontakt da en konsulent her på siden.