A-2 om A-2

"Jeg kan rigtig godt lide at arbejde i A-2 som jeg kom til efter 5 år i Københavns Kommune. Det, at alle mine kolleger har så høj faglighed og erfaring, har hjulpet min udvikling utrolig meget på kort tid. Det daglige arbejde er konstant udfordrende, og jeg har en stejl læringskurve. Jeg blev med det samme involveret i en række projekter, hvor jeg lærte de forskellige facetter ved konsulentbranchen. På samme tid fik jeg også ansvar for mine egne små projekter helt fra starten, det er en god kombination af tillid, udfordringer, ansvar og godt kollegaskab. Det giver stor motivation i jobbet!"

Vuong Van Huynh, Seniorkonsulent

 

Karriere

Vi har et mål om at have Danmarks absolut bedste medarbejdere. A-2 er en arbejdsplads, hvor alle inden for professionelle rammer skal synes det er sjovt og engagerende at gå på arbejde.

Vi er drevet af en professionel nysgerrighed og giver mulighed for at gå nye veje, skabe reelle løsninger og følge dem til dørs. Er du exceptionelt dygtig, og vil du være med til at skabe den effektive forandring, så er A-2 virksomheden for dig.

Vi tager et medansvar for din udvikling

Organisering og tilhørsforhold

  • A-2 har en flad organisation, som sikrer dig indflydelse, medbestemmelse og ansvar
  • Vi tror på forskelligheden i mennesker - har en præstationskultur, men ikke "Up or Out"

Klart fokus på den enkelte

  • Én primær leder med fokus på din karriere og din personlige udvikling
  • Udvalgte projekter med "mesterlære" og "On the job training"
  • Mentor ordning
  • Både individuelt og formaliseret uddannelsesforløb
  • Fælles projektledelsesuddannelse i  PRINCE2

Ledige stillinger

Vi søger hele tiden efter nye gode medarbejdere til A-2. Se vores ledige stillinger her eller send en uopfordret ansøgning